Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Vanessa  Bird,Groot geillustreerd scheepswoordenboek in negen talen
  • Vanessa  Bird,Groot geillustreerd scheepswoordenboek in negen talen
Vanessa  Bird,Groot geillustreerd scheepswoordenboek in negen talen
Groot Geillustreerd scheepswoordenboek in negen talen
nederlands - frans - duits - engels - deens - spaans - italiaans - portugees - grieks beeld woordenboek voor jachtschippers
€ 18.99

Uitverkocht/Niet leverbaar

Het Groot geïllustreerd scheepswoordenboek in negen talen helpt je als jachteigenaar in het buitenland goed uit je woorden te komen. Met deze visuele gids in de hand communiceer je snel en simpel als je hulp of assistentie nodig hebt en je de taal niet spreekt.
Tal van onderwerpen komen aan de orde in woord en beeld, zoals onderdelen van de boot (zeil- en motorjachten, bijboten), manoeuvreren, aanleggen en afmeren, ankeren en navigatie, kaartwerk en het weer. Natuurlijk wordt er ook ruim aandacht besteed aan de scheepsmotor, inclusief de buitenboordmotor. Andere onderwerpen zijn: onderhoud en reparatie, elektriciteit, water- en gasinstallatie, verwarming.
Het Groot geïllustreerd scheepswoordenboek in negen talen is het onmisbare beeldwoordenboek voor schippers van zeiljachten en motorschepen. Een must voor iedereen die een buitenlandse vaartocht onderneemt of het schip (permanent) in het buitenland heeft liggen.

Extra informatie:

Uitverkocht/Niet leverbaar