Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Tania Aebi,Solo
  • Tania Aebi,Solo
Tania Aebi,Solo
Solo
Een achttienjarig meisje zeilt in haar eentje de wereld rond

€ 19.99

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Tania Aebi is pas achttien jaar als ze de zeilen hijst van haar acht meter lange zeiljacht Varuna. Nu begint het machtigste avontuur van haar leven. In haar eentje zal ze proberen rond de wereld te zeilen, een uitdaging die nog nooit door een meisje van die leeftijd is aangedurfd. Het harde leven in New York heeft Tania geleerd voor zichzelf op te komen, maar toch gaat ze wat onzeker op weg. Hoe zal ze reageren op de eenzaamheid, op noodweer of ongelukken? Ze heeft weinig tijd om te piekeren, want al spoedig na haar vertrek breekt boven het kleine bootje de eerste ongenadige storm los. Gelukkig lukt het haar de Varuna drijvende te houden; de eerste hindernis is genomen!

Op haar tocht heeft Tania de meest verrassende ontmoetingen, niet alleen met dieren, zoals de levensgevaarlijke reuzenkwal die haar in een onbewaakt moment vastgrijpt, of de dolfijnen die haar vaak uit haar isolement verlossen, maar ook met kleurrijke mensen, variërend van stoere zeelui die haar tot haar eigen verbazing als een van hen beschouwen, tot Olivier, de blonde intrigerende jongen die meer met Tania deelt dan zijn ervaringen op zee.

Als Tania tenslotte tweeëneenhalf jaar later ongedeerd de thuishaven bereikt, kan ze niet alleen uitstekend zeilen, navigeren en repareren, maar heeft ze ook geleerd vertrouwen te hebben in het leven, in andere mensen - en het meest nog in zichzelf.

Een hartverwarmend verslag van een moedige, waargebeurde expeditie.


Extra informatie:
Hollandia zeeboeken
Paperback / softback
284 pagina's
Met illustraties
Januari 1995
370 gram
205 x 135 x 26 mm
EAN: 9789064102974
Hollandia

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen