Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • René Vleut,Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee
  • René Vleut,Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee
René Vleut,Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee
Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee
€ 49.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Ontdek de vaargebieden tussen Borkum, Bergen, Stockholm en Gdansk met de nieuwe editie van `Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee`: 5 Landen, 11 vaargebieden en meer dan 300 havens en ankerplaatsen.

Tussen de Noorse fjorden, de Deense eilanden, de Duitse en Poolse kust en de Zweedse scheren ligt een gevarieerd en uitdagend vaargebied. Zowel korte dagtochten als lange stukken over volle zee zijn er mogelijk. René Vleut neemt de lezer via de Duitse Bocht en het Noord-Oostzeekanaal mee naar zijn favoriete havens en ankerplekken in de Oostzee. Hij bespreekt de meest economische keuzes voor kaarten en pilots, en geeft informatie over het spelletje met het weer. In deze gids staan naast velerlei kaarten voor de planning van een tocht verhalen over smakelijke belevenissen in dit zeilgebied.

René Vleut zeilt met zijn Uglyduck al meer dan 25 ­jaar in de Scandinavische wateren en publiceert daar regelmatig over in Zeilen Magazine. Zijn devies luidt: als de zon het hoogste punt aan de hemel heeft bereikt, moet er nog maar één verlangen in je over zijn – op naar de wateren waar de zon in de zomer bijna niet ondergaat.

De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis en vooral de ‘droomplekken’: het perfecte aanlegplaatsje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.


Extra informatie:

Hardback
400 pagina's
Met illustraties
Juni 2021
1231 gram
249 x 177 x 27 mm
EAN: 9789064107474
Hollandia

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel