Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Michiel  Scholtes,In veilige haven
  • Michiel  Scholtes,In veilige haven
Michiel  Scholtes,In veilige haven
In veilige haven
de beste vaaradviezen van de KNRM
€ 20.99

Uitverkocht/Niet leverbaar

Michiel Scholtes heeft de afgelopen jaren voor het KNRM-magazine 'De Reddingboot' veel artikelen geschreven over het veilig aanlopen van belangrijke Nederlandse havens. Hij voerde hiervoor tientallen vraaggesprekken met reddingbootschippers.

Twintig van deze artikelen zijn nu geactualiseerd, uitgebreid en gebundeld in dit boek. Elk hoofdstuk biedt gedetailleerde overzichtskaarten en veelzeggende foto's van de omstandigheden ter plekke. Iedere geïnterviewde KNRM-schipper deelt zijn kennis over zijn vaargebied en de aanloop van zijn thuishaven, en geeft adviezen over een veilige vaart.

'In veilige haven' geeft met name pleziervaarders een goed beeld van wat zij bij een bepaalde haven kunnen verwachten en hoe daarmee om te gaan. Daarom verdient dit boek een vaste plek op elke navigatietafel.

Michiel Scholtes zeilde als kind op groot binnenwater. Later schipperde hij op charterschepen en maakte veel zeilreizen over zee. Hij publiceert onder andere in het populaire zeiltijdschrift 'Zilt Magazine'. Voor Hollandia schreef hij eerder de Vaarwijzers 'De Noordzeekust' en 'Het IJsselmeer'.
Nederlands Paperback 9789064106354 Druk: 1 februari 2018 128 pagina's

Extra informatie:

Uitverkocht/Niet leverbaar