Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jan-Willem Polman,Handboek splitsen van moderne lijnen
  • Jan-Willem Polman,Handboek splitsen van moderne lijnen
Jan-Willem Polman,Handboek splitsen van moderne lijnen
Handboek splitsen van moderne lijnen
€ 30.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Door de komst van nieuwe, sterkere kunststofvezels zijn de toepassingsmogelijkheden van touwwerk in de watersport drastisch veranderd. In dit zeer complete boek vind je alles wat je daarover moet weten. In het `Handboek splitsen van moderne lijnen` leer je zelf splitsen te maken. Aan de hand van ruim 450 heldere instructiefoto’s worden alle splitstechnieken stap voor stap uitgelegd. Van het maken van oogsplitsen en soft shackles van Dyneema tot het verjongen van schoten en vallen – het komt allemaal aan bod en wordt duidelijk en overzichtelijk behandeld.

Een knoop reduceert de trekkracht van een lijn soms tot de helft, terwijl met een goed gemaakte splits 90 tot 95 procent van de sterkte behouden blijft. Dit internationale standaardwerk is bedoeld voor zowel de handige toerzeiler als de fanatieke wedstrijdzeiler. Onmisbaar dus aan boord van elk modern jacht!

Jan-Willem Polman is zeiler, auteur, ondernemer en werktuigbouwkundig ingenieur met als specialisatie kunststoftechnologie. Zijn boeken worden wereldwijd in diverse talen verkocht.

• Welk type lijn kies je voor welke functie? / • Hoe splits je gevlochten lijnen? / • Alle splitstechnieken stap voor stap uitgelegd / • Met meer dan 450 heldere instructiefoto’s / • Het meest complete splitsboek.
Vierde, herziene drukExtra informatie:

Hardback
184 pagina's
Met illustraties
December 2020
674 gram
248 x 174 x 17 mm
EAN: 9789064107092
Hollandia

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel