Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Essencio,Essencio Agenda 2022 klein (A6)
  • Essencio,Essencio Agenda 2022 klein (A6)
Essencio,Essencio Agenda 2022 klein (A6)
Essencio Agenda 2022 klein (A6)
Alles is van waarde
€ 13.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDeze stijlvolle en praktische agenda verrijkt al meer dan 10 jaar het leven van veel vrouwen. De agenda heeft een fijngevoelig ontwerp met teksten en foto’s met veel natuur, in het thema ‘Alles is van waarde’.

Je ervaart meteen dat deze agenda echt met aandacht is gemaakt; elke week ontdek je een unieke pagina. Inspirerende quotes – uit algemene en christelijke bron – worden afgewisseld met reflectievragen en ruimte voor notities en dankbaarheid.

Het concept van de agenda’s van 2022 is ‘Alles is van waarde’. We nodigen je uit om bewust te worden van hoe waardevol jouw tijd is. Van bijzondere activiteiten tot alledaagse bezigheden – wat je ook doet, het is waardevol, omdat het onderdeel is van je leven. Voor welke dingen maak je graag meer tijd vrij?

De agenda geeft alle ruimte voor je afspraken en herinneringen, maar ook is er volop ruimte voor persoonlijke momenten, dankbaarheid en extra notities. De inhoudelijke quotes – waar deze agenda om bekendstaat – gaan over natuur, zingeving en betekenisvol leven, vanuit algemene én christelijke bron. De agenda start op maandag en verschijnt in ringband met leeslint, opbergvak en dichtbindelastiek.

Deze Essencio Agenda is ook verkrijgbaar in groot formaat (A5) en als Familieplanner. Deze agenda’s hebben allemaal dezelfde inhoud en ontwerp aan de binnenzijde.


Extra informatie:

Agenda
Met illustraties
Augustus 2021
227 gram
158 x 131 x 13 mm
EAN: 9789491808777
Essencio

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen