Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Alexandra Gossink,Southwest Europe
  • Alexandra Gossink,Southwest Europe
Alexandra Gossink,Southwest Europe
Southwest Europe
the Surf and Travel guide to Southwest Europe
I Love the Seaside 5
€ 32.50
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenI Love the Seaside - de eerste reisgids langs de Atlantische kust. Herziene editie 2021

`I Love the Seaside` combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Iedereen die ofwel zelf surft, een partner of familielid heeft die surft, of gewoonweg van de zee houdt, heeft met deze gids een kompas langs de Atlantische Oceaan in handen. Een boek voor alle zee- en surf liefhebbers, met de beste tips rondom de bekende surf spots langs de kust van Frankrijk, Spanje en Portugal. Dus niet alleen de surf spots zelf: wat deze gids uniek maakt is dat juist de omgeving van de spots wordt beschreven; de makers selecteerden de leukste adressen om te slapen, eten, drinken - plekken die met hart en ziel gerund worden. Ook vind je volop andere activiteiten zoals yoga, hike en bike routes, SUP, kajak, paardrijden, wijnproeven en meer. Je leest verhalen van `seaside locals`, lokale recepten en food facts en de sfeer van de plek wordt duidelijk beschreven.

Dus zelfs als je niet surft, maar wel graag op vakantie gaat langs de seaside, haal je de tofste adresjes en info uit deze gids. De gids is gemaakt door surfers, voor surfers, maar bovenal met liefde voor de zee.

I Love the Seaside is een 432 pagina`s tellende, full colour, Engelstalige gids vol inspirerende fotografie die de sfeer van de plekken en surf-lifestyle perfect weerspiegelen.Taal / Language : English

Extra informatie:
I Love the Seaside 5
Paperback / softback
432 pagina's
Met illustraties
Augustus 2021
1084 gram
230 x 173 x 37 mm
EAN: 9789082507980
Alexandra Gossink

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen