Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  J.J. Isler, Peter Isler,Zeilen voor Dummies
  Zeilen voor Dummies
  Voor Dummies
  € 24.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Wil je graag leren zeilen, maar ben je in onbekende wateren beland? Houd de boot niet langer af! `Zeilen voor Dummies` leert je niet alleen de basis van het zeilen en verschillende zeilboten en hun onderdelen, maar ook hoe je een zwemvest gebruikt, tien nautische knopen knoopt en hoe je moet navigeren op zee. Dit handboek laat je op een laagdrempelige manier kennismaken met de zeilsport en leert je de terminologie die je nodig hebt om veilig en doeltreffend te communiceren met je bemanning. Binnenkort heb je de wind in de zeilen en vaar je helemaal je eigen koers!

  JJ Isler en Peter Isler zijn heel bekende namen in de zeilwereld. Ze zeilen al hun hele leven en hebben veel ervaring als zeilinstructeur. Peter heeft daarnaast een belangrijke bijdrage geleverd aan het opzetten van zeileducatieprogramma`s. JJ heeft twee Olympische medailles en drie WK titels op haar naam staan en was de eerste vrouw die meedeed aan internationale zeilraces.


  Recensie:
  NBD Biblion
  07-07-2021
  'Het begint met de basisvaardigheden van het zeilen, het huren van een boot, knooptechnieken en zeilen op verschillende typen boten. Ook zeilwedstrijden die wereldwijd plaatsvinden en de veiligheid aan boord worden besproken. Een zeer theoretisch, vrij uitgebreid boek. In deze herziene versie is er meer naar de Nederlandse situatie gekeken waardoor ook de veelgebruikte (poly)Valken, de CWO-diploma`s en zeilscholen aan bod komen. Met verklarende woordenlijst en register. '

  Extra informatie:
  Voor Dummies
  Paperback / softback
  432 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2021
  729 gram
  241 x 171 x 25 mm
  EAN: 9789045357492
  Voor Dummies

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen